Karnival Jom Heboh Johor Bahru

#PERHATIAN kepada warga #JOHOR & #SINGAPURA ! Korang xde plan hujung bulan ni dengan family atau kengkawan ? Jom ajak diorang semua datang Karnival Jom Heboh tahun ke 17 bermula 9AM hingga 11PM Jumaat & Sabtu ini.

#KINI lebih banyak aktiviti menarik dan trending , juga barisan artis jemputan dimana korang boleh beramah mesra , ber-selfie dengan mereka.

#PROMOSI dari vendor-vendor kami dengan harga #RUNTUH berserta aktiviti menarik di booth mereka untuk memenangi pelbagai #hadiah-hadiah beserta #goodies

#KONSERT Percuma? Yes betul tu, konsert 2 malam berturut-turut bermula 9PM hingga 11.30PM. Sape yang perform ? Follow feed kami untuk update2 terbaru.

Apa lagi ? tekan button ‘#GOING’ , untuk terus menerima update terbaru berkenaan aktiviti , barisan artis dan konsert.

#SHARE & #TAG member2 & family korang. Jommmmmm3

Kepada yang berminat untuk menyertai #Booth / #FoodTruck / #IKS / #Vendor atau pun #Sponsor , boleh PM kami untuk mendapatkan detail lebih lanjut.

Karnival Jom Heboh 2019
Lokasi – Plaza #Angsana Mall, Johor Bahru.

Source: Facebook